På tåget.

2009-03-30 14:54:11
Måndag eftermiddag och jag sitter på skramlande tåg. Ganska avkopplande att åka tåg faktiskt, man kan liksom slappna av och sjunka in i sin egen värld, om man nu inte har oturen och hamna bredvid snorande barn och hostande gamlingar som dessutom prasslar med tidningen så högt det bara går. Tacka gudarna för musik i det här läget, har pluggat i mp3 spelaren på högsta volym och tar slut på sista batteriet på datorn. Om drygt en timme är jag i kristianstad igen.

Helgen har varit helt fantastisk, en repris från lux tiden på hög nivå. Vi har gjort det vi är bäst på, festat, varit bakis, grillat, gått på bio, fikat och myst med en chailatte i solen. Livet är bra härligt! Nu saknar jag min vän jätte mycket men hoppas på ett återseende igen inom en snar framtid! Du är helt enkelt bäst! ♥

Nu är det snart dags för byte av tåg igen! Hörs senare! Puss!

Whatabouttoday?

2009-03-27 14:31:51
Blött. Regn. Blött. Regn. Blött. Regn. Blött. Regn. Blött. Regt. Blött. Regn.
Fredag, det borde dofta blommor och solen borde lysa. Bra musik borde spelas och en flaska vin eller två borde slinka ner. Det borde definitivt inte vara som det är nu.

Imorse blev det mys, åkte hem till mammsen och pappsen och gjorde mig en kopp varm choklad och rostade mackor. Gott vill jag lova, kröp upp i soffan och tittade på nyhetsmorgon, dessa stunder borde vara för alltid. Det gjorde den naturligtvis inte och efter det har jagsprungitruntsomenmaniacochfixathundraärenden. Nu är jag trött.
Vill hem och mysa, tänk att ett varmt bad och mys i soffan kan locka så otroligt mycket. Ikväll lutar det åt lunget, dock skriker mina tarmar efter den starka drycken och mina öron efter dundrande musik men i det långa loppet tror jag ändå soffan, chipsen och tvn vinner. Dom har en evninnerlig kamp just nu. Jävlarvilkentinnitusjaghar!
Detta inlägget känns helt fruktansvärt meningslöst men roligare än så är det inte för tillfället, imorgon bitti bär det av till jönköping i några dagar, här kommer det sannerligen inte gå lungt till. Tills dess är det mer jobb, en stor tvätthög också det där jobbiga med att hela lägenheten ser upp och ner vänd ut. Jag ger upp!

Friday I'm in looove!

2009-03-20 10:43:33
Jag är så sjukligt sugen på pizza just nu, så fruktansvärt så det borde anses som farligt!
Cravings!
Vad hände med det hälsosamma livet, ikväll är det som bortblåst i alla fall.
Pizza och fest!
Jag känner att jag lever!

Det är en nåd.

2009-03-13 09:35:51
Hennes hud minns dina händer
än blossar hennes kind av din kyss
och hennes läpppar minns dina läppar
för jag hörde henne tala i sömnen nyss
och hon sa allt det där
hon ständigt förnekar
hon talade om dig och om era vackra lekar
hon sa
passion av det slaget är en nåd som drabbar få
det är en nåd att få sån kärlek och ett brott att låta den gå
Hennes hud minns dina händer
ett minne fyllt av välbehag
det har hon sagt mig i sömnen om natten
men hon nekar bestämt nästa dag
hennes nekan är intelligent och verbal
men då hon talar i sömnen är hon långt ifrån sval
hon sa
passion av det slaget är en nåd som drabbar få.

Today, we wrote history!

2009-03-07 03:45:07
Det är galet

Det rekommenderade alkohol intaget ligger på ca 1 l vin i månaden!

Det har Frau Vodka överstigit för LÄNGESSEN! Vart är vi påväg? Ska jag ändra min vana eller ska medelmänniska börja dricka mer? Svaret är tämligen självklart. Korka upp och SKÅL!

Idag har jag iallafall fyllt min kvote för medelmänniska. Jag tänker fylla den igen imorgon. Förmodligen nästa helg också! Bara för visa den jävla medelsnormänniskan att de ska ta sig i kragen och ta en öl till!

Jaja, nog snackat om alkohol. Det är snart en ny dag och solen väcker snart mig.
 
Jag har aldrig greppat facebook riktigt. Jag la in EN bild på mig själv. Typ 6 månader senare fattar jag att det finns 180 bilder på mig, på facebook. VAR ÄR MIN INTEGRITET? Äh, skitsamma, jag har ingen! Den försvann samma dag som jag skapade min facebook.

Nu är det dags och sova.
Är det bara jag som kan somna med TVn på?

RSS 2.0