Exciting weekend.

2009-01-31 21:50:19
Då var i princip helgen med borta, såklart har vi den sköna söndagen kvar men det brukar inte vara mycket spännande som händer då. Jag ska dock träffa Jessica vilket ska bli himla skoj, saknar dig vännen! Fredagen blev en riktig höjdare, vi hade så otroligt skoj precis som en perfekt kväll ska vara, älskar min underbara vänner! Idag var man allmänt segare när man vaknade upp men tog mig i alla fall in till stan för att träffa evelina för en fika. Lika trevligt som alltid. Det känns så synd att man inte längre har tid att ses så mycket som innan, men det är väl så, hundra saker som ska göras och hinnas med. Ikväll blev det bara en lugn kväll hemma, tv, godis och slappe. Nu är det bara 8 dagar kvar tills flytten också kommer ju min älskling hem nästa helg med, mys pys. Sen är det väl min tur att åka upp och hälsa på honom med lite drygt med bussen bara men det får gå, jag menar vad gör man inte för sin älskade =P.

Känner att huvudet fortfarande inte har kommit igång och därför lär inte inlägget bli roligare än såhär, slänger in en bild med så har ni i alla fall något och titta på.


Efter mycket om och men tog jag mig upp till den här krabaten på Trafalgar Square.

malin.

En jädra massa längtan!

2009-01-30 12:39:50
Fredag, äntligen fredag. Nu är det bara en vecka kvar innan jag flyttar och gissa om jag längtar. Är trött på att kliva runt över alla tusen kassar och kartonger med saker som jag envisats med och packa ner redan för flera veckor sedan. Det är konstigt va, när det gäller vissa saker kan man vara ute i så himla god tid, men när man väl skulle behöva vara ute i god tid ja då står man alltid där med tusen saker och göra och alldeles alldeles för lite tid att göra dom på. Dock blir jag inte förvånad om jag trots allt står där i sista minuten nu med och kommer på mer och mer saker som jag borde ha gjort långt mycket tidigare (grubblar för fullt nu). Nåväl, idag är det ju fredag och här sitter jag klockan är halv ett och jag har praktiskt taget inte gjort ett dugg idag. Bra. Sitter och väntar på att telefonen ska plinga och att jag får lite jobb under eftermiddagen. Får väl se hur det blir med den saken, behöver verkligen alla timmar jag kan få, så tveka inte och ringa om ni vet någon som behöver hjälp. =) Ikväll lutar det åt utgång, ska faktiskt bli kul det var längesen för min del nu och lite fredagsparty är ju aldrig fel. Dock hade det ju såklart varit mycket bättre om jag redan nu haft min lägenhet i stan och sluppit gå hem tidigare bara för att åka buss. Men snart så! Många plus med den nya lägenheten.


Ytterligare bild från London, här är precis där Oxford Street börjar.

malin.

Those days you hate.

2009-01-29 21:08:54

Usch idag är ingen bra dag. Saknar det mesta idag, Behöver närhet varför ska min älskling vara så långt borta jämt. Inget kul väder, inget kul som händer, nej usch vad jag behöver en upppiggare idag. Har inte orkat ett dugg idag. Hoppas på att morgondagen blir en bättre dag.
Nighting.


Från London, Big Ben.

malin.

Gråa dagar.

2009-01-28 18:59:48
Onsdag idag och vi är nu mitt i veckan. Dagarna går så snabbt även om jag inte alls gjort mycket idag, satt mest och väntade på jobb men det blev inte så mycket av det, får verkligen hoppas på att det blir mer imorgon. Har dock hunnit med lite städning och ännu mera packning inför flyttan. Det är sanslöst vad mycket saker man samlat på sig under åren men nu ska det i alla fall rensas. =) Grått och trist ute som vanligt så här års, jag längtar ruggigt mycket efter sommaren och värmen nu, den är mer än välkommen!


Ytterliggare en London bild, enjoy!
malin.

Lost in L...

2009-01-27 21:29:23
Tisdag, jobbedag. Dock inte så länge idag började 11 och slutade 4, men  timmar fick jag ihop i alla fall. Det gäller att samla alla slantar man kan nu när man flyttar. Mycket som ska inhandlas och fixas, på tal om det så är det inte alls länge kvar nu 9 Februari får jag lägenheten ska bli så otroligt skönt. =)

Saknar min älsk med, trist och sova själv men vi är ju vana. Om två veckor ses vi igen även om det bara är för några dagar så är det underbart. Fick ett litet smakprov från London resan innan och självklart ska ni också få se!



malin.

Back from London.

2009-01-26 19:52:02
Det var underbart, storslaget och mysigt. London var helt enkelt fantastikt, Vi har haft tre underbara dagar i den pulserande staden. Det är fantastiskt vilket tempo folket håller. I rulltrapporna, där det även står skyltar att du ska stå på höger sida, blir du konstant omsprungen av folk som har bråttom. På gatorna vimlar det av rusande folk, bilar och bussar om vartannat det känns verkligen från första stund att det är en storstad du har kommit till. Hotellet var fantastiskt lyxigt, efter att ha fått dörrarna öppnade och blivit erbjudna hjälp upp med våra väskor, som förövrigt var små och lätta då vi bara hade med oss handbagage, möttes vi av ett underbart rum med ett fantastiskt badrum. Efter att ha kollat in (och känt) på alla fascinerande saker begav vi oss ut i vimlet. Eftersom vi valt ett hotell mitt i city möttes vi direkt av London eye (ett stort pariserhjul) och Big Ben som stolt slog. Fantastiskt, det blev en mysig första dag med klar blå himmel. Vi besökte även Madame Tussauds  och sen blev det middag på en mysig restaurang. På lördagen begav vi oss direkt ner till Trafalgar Square där jag motvilligt (och efter en hel del hjälp) tog mig upp bredvid lejonen. Efter det var det shopping och mys i stan runt Piccadilly Circus, en lång promenad genom Hyde Park och bort mot Oxford Street. Här avslutades dagen runt 5 och lagom trötta. Lunch på Steak House och sen blev det hem och fräscha på sig för halv åtta var det dags att vara nere på teatern. Royal Seats hade vi till Lejonkungen (det var de ända platser som fanns kvar så det var bara att tömma plånboken) =) Vilken fantastisk upplevelse säger jag bara, det går inte att beskriva utan måste upplevas. Amazing!

Efter det var vi så trötta så det blev en promenad längs Themesen och sen tillbaka till hotellet. Så var det söndag och sista dagen, denna dagen regnade det men vi trotsade vädrets makter och begav oss bort mot Tower Bridge, det var inte mycket som ville som vi ville denna dagen då nästan alla tunnelbane linjer kollapsat var det bara att börja vandra. Nästan ända framme stannade vi och fotade och bestämmde oss för att vi var nöjda med detta och bagav oss iväg mot Covent Garden. Detta var det mysigaste jag någonsin sett en liten marknad utomhus men under ett stort glastak. Sång och spelande och  uppträdande till höger occh vänster små stånd och mysiga gator, här gick vi runt och njöt ett tag innan vi begav oss iväg mot Green Park och Buckingham Palace. Det öste ner så efter detta bestämde vi oss för att bege oss iväg mot tåget till flygplatsen, efter att ha krånglat oss dit med de diverse tunnelbanor som fortfarande gick och köpt ett par sjukt dyra tågbiljetter till flygplatsen får vi reda på att tåget inte går och att vi kommer bussas dit! Efter denna försening tackar vi för att det regnade och vi var ute i så god tid. =) Klockan 9 på kvällen landade vi på ett dimmigt Säve i GBG.

Bilder kommer senare då kameran är kvar i Ängelholm hos mitt hjärta som kommer hem om två veckor så håll ut!
Ytterliggare ett minne som föralltid kommer följa med en. Tack älskling för en fantastisk helg!

♥ malin.

Time floats by..

2009-01-20 22:04:18
Idag är en sådan "sakna gamla tider-dag". Har suttit och kollat igenom en massa bilder från gamla tider. Det är sanslöst så mycket tankar och minnen det river upp, det får en och tänka på hur mycket man faktiskt förändras med tiden, hur människor på olika platser och tillfällen faktiskt påverkar en. Men det får en även att minnas saker man ångrar, saker man velat göra annorlunda och framför allt människor man saknar. För visst är det så att nästan alla har någon man inte längre pratar med eller träffar på grund av någon bagatellartad grej som hände för längesedan och när man nu sitter här och tänker tillbaka på tiden tillsammans minns man hur mycket den personen betydde. Det finns alltid människor man glider ifrån på grund utav olika aledningar, man förändras, flyttar eller på annat vis tappar kontakten. Det är många saker som speglar av sig på var man står just nu, varför man är den personen man är. Saker man trivts med, saker man kämpat med, dåliga minnen, bra minnen, ja vi alla bär med oss en last som varje dag formar oss och gör oss unika. Jag har många personer jag inte längre träffar lika mycket som jag gjorde innan, på många sätt saknar jag det och dom men det får mig också och tänka på att jag står där jag är idag av en anledning på grund utav beslut som jag fattat för min egen del. Att välja kan vara väldigt svårt, men det gäller att tänka på att allt har två sidor. Jag tänker på hur mitt liv sett ut om jag valt att inte spendera ett år i luxembourg (ett år, det låter länge..) utan istället stannat i Sverige, kanske hade jag inte tappat kontakten med lika många här hemma, saker hade uppenbarligen varit väldigt annorlunda. Men hade dom varit till det bättre? Det är en fråga man aldrig kommer få svar på. Men ångrar jag då att jag åkte? Den frågan däremot är enkel och svara på, nej. Eftersom jag nu fått se vad det drog med sig att bo ett år utomlands så ångrar jag det verkligen inte. Att få stå på egna ben, att få uppleva så otroligt mycket, att få träffa alla underbara människor och att få nya fantastiska vänner. Det ångrar jag definitivt inte. Det visar verkligen vilka personer runt omkring en som är äkta. Vilka man verkligen kan dela sitt liv med, det handlar inte om att alla andra inte är viktiga utan bara vilka personer som är värda en extra tanke, en kram och en enorm mängd uppskattning. Jag vet vilka mina speciella personer är och jag gör allt för att visa dom det! Jag har även bestämmt mig för att låta alla personer som på något vis är viktiga i mitt liv veta det, för det behöver vi. Det är allt för ofta som hårda ord och slag får spegla våra relationer, de bra sakerna tas förgivet eller helt enkelt glöms bort. Därför tycker jag att vi alla måste bli bättre på tacksamhet och vänlighet.
För det är det som värmer allra mest i hjärtat!

Ett inlägg som kräver eftertanke blev det idag.
Nu är det sängen, ytterliggare en jobbedag imorgon och en dag närmare London. =)

malin.

Nedräkningen har..

2009-01-19 21:39:18

..börjat! Nu är det endast 4 dagar kvar innan det bär av mot London, det ska bli så otroligt skönt att komma ifrån ett litet tag. Det är så himla mycket hela dagarna nu så man är helt slut när kvällen kommer. Idag har jag precis hunnit sätta mig ner, haft riktigt mycket på jobbet sen träning på det så nu är man lagom trött, med tanke på att jag inte känner mig helt frisk heller så ska det bli skönt att bara krypa ner under en filt nu.

Har bokat tid för att få nyckeln till lägenheten idag med, den 9 februari flyttar jag in. Längtar lagom mycket till det med. =) Men snart så är ju det också dags. Annars har det väl inte hänt så mycket kul idag, det är ju måndag vilket innebär en inte så spännande dag så... Imorgon är det jobb igen, har mycket och göra så får se när jag kan sluta förhoppningsvis inte allt för sent då jag hoppas hinna träffa evelina en stund med, det var allt för längesedan! Saknar våra tider vännen, även om jag vet att vi allt finns för varandra! Bästis! ♥

Nepps nu är häär ide' torka så jag avslutar här, vi hörs igen imorgon!


malin.

Tiden bara rusar..

2009-01-18 22:37:10
Ja jisses vad fort det går, kan inte fatta att hela helgen gått. På torsdagskvällen blev det mys och prat med jessica och på fredagen begav jag mig hem till Amanda, vi slog på stort och gick på restaurang sen blev det mys framför tvn. Jätte kul verkligen, känns som det är allt för sällan man tar sig tid för vännerna. Även på lördagen så blev det mys med en saknad vän, nämligen en lux kompis. Riktigt kul var det och vi hade en massa catching up to do. =)
På kvällen kom äntligen älsk hem och då blev det en massa pussar och kramar och mys framför tvn. Idag har inte mycket hänt, slappe på hög nivå, men så är det ju också söndag och den dag då man faktiskt får göra absolut ingenting och bara vältra sig i godsaker utan att få dåligt samvete så det är väl ungefär det jag gjort idag. Älsk åkte även hem idag så lite avskedspussar blev det med, men vi ses ju snart igen närmare bestämt på torsdagskvällen för tidigt på fredag morgon bär det av mot göteborg och senare mot london. Det ska bli så otroligt mysigt med en weekend bara vi två. Känns som vi behöver det.

Nepps imorgon väntar jobb så det blir sängen och en film nu. Hur har er helg varit?

♥ malin.

Mitt i veckan stressen.

2009-01-14 20:29:46
Onsdagsstressfaktorn (vet inte ens om det finns ett sånt ord) har varit enorm idag men har nu snart kommit till sitt slut och jag har hunnit med i princip ingenting känns det som. Jobbart hela dagen, avnjutit en god middag som bestod av panerad spättafilé och potatismos, och spenderat en bra stund framför datorn. Skulle hunnit med och träna idag men jag får nog faktiskt se det förbrukat. Får på träningen imorgon istället har fatiskt varit flitig hela veckan så en vilodag kan man allt få =).
Annars har dagen varit mindre märkvärdig, bestämde dock precis med en väldigt saknad vän att vi ska ses till helgen så det ska bli riktigt kul. På lördag kommer förhoppningsvis även älsk hem så då blir det mys. Nu hade jag tänkt ta tag i lite städning innan det blir slappe och sängen. Vi hörs igen imorgon!

♥ malin.

Det där som kallas blogg..

2009-01-14 20:19:53

Bloggen. Fick mig en liten funderare nästan just precis nu faktiskt. Det här med blogg nämligen vad är det det går ut på? Är det så att man skaffar en blogg för att man har något man vill dela med sig av eller något som ingen annan har eller är det så att man skaffar en blogg för att man älskar att skriva eller är det så att man helt enkelt skaffar en blogg för att alla andra har en? Men visst är det väl kul ändå för jag skulle ju inte kunna tänka mig ett liv utan alla dessa bloggar, även om det är lätt att verka ointresserad när någon nämner något så kommer man på sig själv med och sitta där och lusläsa andra människors historier. Då kommer jag och tänka på om kanske bloggarna ändå inte tagit över lite för mycket när man sitter där och intressant läser inlägg upp och ner om kompisarnas dagar som faktiskt hade varit mycket trevligare och bara ringa och fråga om istället. Men nog är det väl så att bloggarna kankse skapar någon form av kontroll i vårt liv, att veta hur andra har det att skaffa insperation och tips eller bara få komma bort från sitt eget liv ett litet tag och hoppa in i någon annans. Ja jag får nog dra slutsatsen att jag gillar det här med bloggar. Men så kommer ju då frågan...min blogg? Vad ska min blogg ha för att andra ska vilja läsa den?

Jo jag kan ju skriva om vad jag gör om dagarna (vilket troligtvis skulle bli mindre intressant i längden då jag inte alls har nåt fullspäckat schema med massa intressanta saker utan då jag vaknar, jobbar, äter, tränar och sover). Dock skulle där ju säkert kunna dyka upp något skoj som jag då kan nämna. Däremot har jag ju alltid gillat och skriva så jag kankse bara ska fortsätta på det spåret men och andra sidan är ju usel på och komma på intressanta saker och skriva om.

Ja det är mycket runt omkring bloggen och jag tror det är det som gör varje blogg unik, inte alltid ämnena man skriver om utan om personerna som sitter bakom för det är det som lockar.

Nu känns det som att detta blev ett lite rörigt inlägg men det är min blogg och jag tycker man får vara rörig ibland!

♥ malin.


Nytt år, nya möjligheter..

2009-01-13 20:30:53
Rubriken känns ganska mycket som en klyscha faktiskt, för visst är det väl så det låter i princip varenda år hos varenda människa. Det här året ska dock bli ett år som förhoppningsvis kommer erbjuda en massa nya möjligheter och spännande saker. Ska försöka bli bättre på att skriva i bloggen med, det är ju kul om man kan dela med sig lite av det som händer i ens liv när man inte längre träffar alla lika mycket.
Det känns tråkigt att det blir så men det är väl så det är, dom flesta har mycket och göra, mycket som ska hinnas med och många som ska träffas. Jag ska i alla fall bli bättre på och visa för dom som verkligen betyder något att dom faktiskt gör det och ägna mig själv och andra mer tid. Ska komma igång bättre med träningen och ungefär som alla andra också sagt så ska jag äta bättre, men både för kropp och själ.

Sådär ja det känns ju som en bra start på både bloggen och det nya året. Det är allaredan mycket skoj som står på spel. Körkortet fixade jag i fredes, vilket känns otroligt skönt. Om mindre än två veckor bär det av till London och efter det är det inflyttning i lägenheten. Ja som sagt så har jag mycket att se fram emot den närmaste tiden.

Nu blir det lite mys framför en film för min del, innan det är dags för sängen imorgon är det nämligen jobb igen och då gäller det att vara utvilad. =)

malin.

RSS 2.0