Nytt läge.

2009-02-10 19:49:49
Sitter i nya lägenheten nu. Känns väldigt bra faktiskt, har precis tagit ett varmt bad och nu njuter jag av att bara få vara. Har fått i ordning det mesta nu, börjar kännas riktigt mysigt och hemtrevligt. Här ska jag verkligen kunna trivas. =)
Imorgon kommer älsklingen hem och kollar in lägenheten ska bli mys. Sen blir det jobb resten av veckan. Eftersom hjärtat ändå jobbar uppe i ängelholm hela helgen så tackade jag också ja till jobb på lördag så min helg kommer inte bli speciellt spännande. Nej nu börjar sex and the city igen så jag ska ta med min kopp te och bege mig tillbaka till soffan! Ha en underbar kväll!

malin.

Kommentarer
Postat av: Evelina

Jag ska till jobbet imorron så säg bara till när du har tid så vi kan komma upp och kolla :) Hoppas allt har gått bra med flytten! Utomlands eller i Sverige? ;) Puss

2009-02-11 @ 10:35:07
URL: http://evveliiina.blogg.se/
Postat av: Evelina

Visst vill jag det:) när kan du? puss

2009-02-15 @ 19:03:16
URL: http://evveliiina.blogg.se/
Postat av: amanda

jo det är väl lite bättre, kan fortfarande inte äta nått, men hoppas kunna göra det ikväll! Imorgon ska jag jobba så måste va frisk, man förlorar ju så mycket pengar tyvärr! och denna veckan hade jag ju fullt med jobb! men det är ju skönt du slapp magsjukan ialla fall, är du också hemma från jobbet idag dÅ? krya på dig! Puss

2009-02-16 @ 12:20:31
URL: http://ammaanda.blogg.se/
Postat av: amanda

okej , jobbigt! du har ju otur med feber, tycker du har det ofta nu! Ja vi som verkligen skulle träna denna vecka, men på torsdag ska jag dit, så hoppas du är frisk och kan hänga med då =)

2009-02-16 @ 21:49:55
URL: http://ammaanda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0